vrijdag 12 april 2013

I Made This: Coleslaw


Vorig weekend was mijn beste vriendin op bezoek (samen met haar vriend). Ik had hun uitgenodigd om te blijven eten (wij moesten ook eten, of we nu voor 2 personen extra maken, dat is het werk niet).
En wat schafte de pot: Gemarineerde Ribbetjes met aardappelen in de schil. Meestal maak ik er voor mij qua groenten gewoon een beetje sla en geraspte wortel bij, maar aangezien er bezoek bij was mocht het toch wel wat specialer zijn.
Na research op internet bleek dat er veel Coleslaw als side-dish gemaakt werd. Dus het was al snel beslist: dit werd het.
Na even zoeken had ik al snel een recept te pakken: Coleslaw van Jeroen Meus, een van mijn favoriete koks.
Hier is de link van het recept: http://www.een.be/programmas/dagelijkse-kost/recepten/ribbetjes-met-coleslaw

Ik heb enkel de coleslaw gemaakt van dit recept. Ik heb zelf een heerlijke marinade (Like BEST EVER) en probeer gewoon geen andere meer.

Nu ik moet zeggen: dit was heerlijk lekker. Ma zo lekker, kan het nog steeds niet geloven.
En het was ook goed in de smaak gevallen met mijn vrienden. Ze bleven er ook maar van smullen.

Dus zeker een aanrader. Hopelijk is het zonnetje er snel want dit moet ook super lekker zijn bij een BBQ.

Enjoy en laat maar iets weten als je het ook maakt!

2 opmerkingen:

  1. Ik wil het misschien wel een keertje gaan maken! Ik ben benieuwd naar de smaak

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed uit, ik hou ook wel van coleslaw!

    BeantwoordenVerwijderen